bussbolag

Bussbolag i Sverige

Med hjälp av Bussia hittar du ett passande bussbolag till bästa pris. I Sverige finns det hundratals aktörer från norr till söder. Det är inte alltid lätt att hitta rätt, därför finns Bussia. Bussia förmedlar hundratals förfrågningar från privatpersoner och företag, till bussaktörer över hela Sverige varje månad. Förmedlingstjänsten är kostnadsfri.

På Bussia kan du kolla avgångstider, jämföra priser och få kontakt med bussbolag över hela Sverige. Bussia är Sveriges största sökmotor för bussresor och bussbolag.

Bussia är en bussförmedling, som inte äger några egna bussar. Vår tjänst möjliggör en ökad exponering av bussaktörerna, stora som små, oberoende av storlek och geografisk plats. Med hjälp av Bussia kan mindre bolag nå fram till resenärer som inte annars hade varit i möjligt.

Vi arbetar ständigt för att förbättra vår tjänst. Har du något specifikt önskemål, gällande storlek på grupp, eller geografisk plats? Ange dina kriterier när du skickar in en förfrågan via vårt kontaktformulär. Vi återkommer med kontaktuppgifter och prisförslag från de bussaktörer som är anslutna till Bussias nätverk.

En del bussbolag tar ibland ett par dagar på sig att svara på förfrågningarna, var ute i tid. Vanligtvis skickar Bussia en sammanställning på din förfrågan inom en vecka.

Hyr egen buss

Sveriges största bussförmedling

Ska du ut och resa med en större grupp?

Låt Bussia göra jobbet. Bussia förmedlar hyrbussförfrågningar till bussbolag över hela Sverige.

Bussia sammanställer kontaktinformation och prisförslag på relevanta bussbolag för din resa.

Tjänsten är kostnadsfri för både privatpersoner och företag.