bussresor

Bussresor i Sverige

Hitta bussresor till hundratals destinationer med hjälp av Bussias söktjänst. Ska du resa ensam eller i större grupp? Oavsett, Bussia förmedlar resor för enkelresor och hyrbussar över hela Sverige. Bussresan är ett prisvärt och miljövänligt alternativ.

Vilken typ av bussresa är du på jakt efter? På Bussia kan du söka efter avgångstider, för flygbuss, express och charterbuss. Planerar du att resa i en större grupp. Spar tid och pengar och använd dig av vår förmedlingstjänst. Vi har mängder av bussoperatörer att välja på i vårt nätverk. När du får svar på en den förfrågan du skickat till Bussia, väljer du det bussbolag som passar dig bäst.

I Sverige finns det drygt 400 bussbolag från norr till söder. Varje vecka förmedlar Bussia hundratals bussresor över hela Sverige. Bussia syftar till att förenkla livet för Sveriges bussresenärer. Som liten bussaktör kan det vara både svårt och dyrt att nå fram med vilka bussresor man som bolag erbjuder. De bussresor som Bussia förmedlar innebär kostnadsbesparingar för resenären och spar på miljön. Vi sammanställer prisförslag och kontaktinformation till relevanta bussbolag för just din planerade resa kostnadsfritt. Bussia syftar till att förenkla letandet och öka exponeringen av Sveriges bussbolag, stora som små.

Hyr egen buss

Sveriges största bussförmedling

Ska du ut och resa med en större grupp?

Låt Bussia göra jobbet. Bussia förmedlar hyrbussförfrågningar till bussbolag över hela Sverige.

Bussia sammanställer kontaktinformation och prisförslag på relevanta bussbolag för din resa.

Tjänsten är kostnadsfri för både privatpersoner och företag.