flygbuss

Flygbuss - Res smart!

Hitta en flygbuss som passar din tidtabell! Flygbussen är ett smart och bekvämt transportsätt till och från Sveriges flygplatser. Det finns ett antal bussbolag som trafikerar sträckorna, där Flygbussarna och Swebus är störst. Bussen till flyget är oftast ett prisvärt alternativ till taxi och expresståg.

Det ska vara lätt att åka flygbuss, med frekventa avgångar och lättillgänglig information och för bussoperatören ditt val till en behaglig resa.

Bussen är det miljövänliga valet. Genom att åka kollektivt till och från flyget bidrar du till en bättre miljö. En stor del av alla flygbussar går på svenskodlad rapsolja som kontinuerligt blir mer bränslesnål. Bland annat har Flygbussarna belönats med Naturskyddsföreningens märkning Bra Miljöval på linjerna till Arlanda, Bromma, Skavsta, Västerås, Nynäshamn och Stadsgården.

Bussbolagen arbetar ständigt med att förbättra kundnyttan och har alltid kunden i fokus. Med hjälp av flygbuss kan du planera din resa i förväg – bussarna avgår alltid enligt tidtabell. Bussförarna är oftast engelsktaliga, pålästa och serviceinriktade.

Ska du resa i en större grupp? I så fall kan det vara värt att hyra en egen buss. Ta hjälp av vår bussförmedlingstjänst. Skicka in en förfrågan, vi återkommer med en sammanställning på flertalet bussbolag över hela Sverige.

Hyr egen buss

Sveriges största bussförmedling

Ska du ut och resa med en större grupp?

Låt Bussia göra jobbet. Bussia förmedlar hyrbussförfrågningar till bussbolag över hela Sverige.

Bussia sammanställer kontaktinformation och prisförslag på relevanta bussbolag för din resa.

Tjänsten är kostnadsfri för både privatpersoner och företag.