interbus

Interbus på Bussia

Bussia är Sveriges största sökmotor för bussresor. Här kan du antingen söka efter expressbussar eller skicka in din förfrågan om att hyra din egna buss.

Bussia tillhandahåller tider och priser för hundratals destinationer och mängder av bussaktörer. Ska du resa ensam eller i större grupp? Bussia hjälper dig i oavsett - res bekvämt och ta bussen.

Bussresan är ett prisvärt och miljövänligt alternativ. På Bussia kan du få prisförslag från Interbus och mängder av fler bussbolag.

Interbus har en hög kvalitet på sina bussar och trafikerar stora delar av Sverige, expressbussar och flygbussar.

På Bussia kan du kolla avgångstider, jämföra priser och få kontakt med bussbolag över hela Sverige.

Bussia möjliggör en ökad exponering av bussbolag, oberoende av storlek och geografisk plats. Syftet är att underlätta bokningsprocessen, och med hjälp av Bussia har små bussbolag oavsett deras geografiska plats möjilghet att nå fram till nya resenärer över hela Sverige.

I Sverige finns det hundratals bussbolag från norr till söder. Bussia syftar till att hjälpa Sveriges resenärer att hitta rätt i bussdjungeln. Har du frågor som rör Interbus, ber vi dig att kontakta bolaget direkt. Bussia är inte en enskild bussaktör utan en bussförmedling.

Hyr egen buss

Sveriges största bussförmedling

Ska du ut och resa med en större grupp?

Låt Bussia göra jobbet. Bussia förmedlar hyrbussförfrågningar till bussbolag över hela Sverige.

Bussia sammanställer kontaktinformation och prisförslag på relevanta bussbolag för din resa.

Tjänsten är kostnadsfri för både privatpersoner och företag.