ybuss

Ybuss på Bussia

På Bussia hittar du destinationer som Ybuss trafikerar. Tillsammans med mängder av andra bussbolag erbjuder Bussia Sveriges största sökmotor för bussresor.

Bussia tillhandahåller tider och priser för hundratals destinationer och mängder av bussaktörer. Ska du resa ensam eller i större grupp? Bussia hjälper dig i oavsett - res bekvämt och ta bussen.

Ybuss har en hög kvalitet på sina bussar och trafikerar främst niorra delen av Sverige.

På Bussia kan du kolla avgångstider, jämföra priser och få kontakt med bussbolag över hela Sverige. Bussresan är ett prisvärt och miljövänligt alternativ. På Bussia kan du söka på resor från Ybuss och mängder av fler bussbolag.

Bussia möjliggör en ökad exponering av bussbolag, oberoende av storlek och geografisk plats. Syftet är att underlätta bokningsprocessen, och med hjälp av Bussia har små bussbolag oavsett deras geografiska plats möjilghet att nå fram till nya resenärer över hela Sverige.

I Sverige finns det hundratals bussbolag från norr till söder. Bussia syftar till att hjälpa Sveriges resenärer att hitta rätt i bussdjungeln. Har du frågor som rör Ybuss, ber vi dig att kontakta bolaget direkt.

Hyr egen buss

Sveriges största bussförmedling

Ska du ut och resa med en större grupp?

Låt Bussia göra jobbet. Bussia förmedlar hyrbussförfrågningar till bussbolag över hela Sverige.

Bussia sammanställer kontaktinformation och prisförslag på relevanta bussbolag för din resa.

Tjänsten är kostnadsfri för både privatpersoner och företag.